Skip to content
info@mywaypromotions.nl

CIARAN HOULIHAN

 • Official European Elvis Champion
 • Ireland’s Award Winning Elvis Tribute Artist
 • Las vegas Gosple Champion

Ciaran Houlihan uit Ierland is Europees kampioen en vertegenwoordigt de 70’s Elvis als geen ander. Zijn krachtige stem en uiterlijk maakt hem uitermate geschikt om Elvis uit de jaren ’70 neer te zetten. Zijn instrumentale talent geeft dit nog eens een extra boost. Hij speelt keyboard en gitaar op dezelfde manier zoals Elvis dit neerzette.
Zijn energie slaat over op het publiek en zal het gevoel van de Elvis shows in Vegas zeer goed neerzetten. Hij is een meermaals bekroonde Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland.  Hij brengt al meer dan 12 jaar zijn eerbetoon aan Elvis en heeft in die tijd vele onderscheidingen ontvangen en talloze voltooiingen gewonnen.  Zoals ‘All Ireland Elvis Champion’, ‘Best Vegas en Gospel Awards’, ‘Official European Elvis Gospel Champion’ en ‘Official European Elvis Champion’, om er maar een paar te noemen.  Zijn gepassioneerde en authentieke optredens hebben hem door Europa en Amerika doen reizen om zijn eerbetoon aan duizenden fans te brengen.

My Way Promotions A Night In Vegas Tour Ciaran Houlihan
My Way Promotions A Night In Vegas Tour Ciaran Houlihan
Ciaran Houlihan
Ciaran Houlihan
Ciaran Houlihan
My Way Promotions A Night In Vegas Tour Gordon Davis
Gordon Davis
Gordon Davis
Gordon Davis

GORDON DAVIS

 • Champion of Champions, Cleethorpes
 • European Elvis Champion, Birmingham
 • Elvis Masters Champion, Bridlington
 • Images of the King World Champion, Memphis Tennessee

Gordon Davis treedt sinds 2006 op als Elvis Tribute Artist en heeft een catalogus van meer dan 400 Elvis-nummers! Hij zorgt altijd voor zeer energieke live optredens en is een veelgevraagd Elvis Tribute Artist over de hele wereld. Gordons opmerkelijke ervaring is een echt intrigerende showcase en is een ware lookalike, die alles laat zien wat fans zo leuk vonden aan Presley. Denk aan zijn uiterlijk, bewegingen, gezichtsmaniertjes en stem.
Een authentieke Elvis Presley Tribute Artist die uiterst getalenteerd is , een toegewijde artiest met de ‘wow-factor’.

EMILIO SANTORO

 • Champion Grand Champion Porthcawl Games
 • Champion Return to Memphis Games
 • Champion European Elvis Championships in Birmingham UK
 • Finals Americas got Talent

Emilio komt uit Weston-s-Mare en is al een paar jaar aan het stijgen in de rangen van Elvis Tribute Artists. Hij heeft inmiddels meerdere prijzen en daarbij fans gewonnen. In 2019 maakte hij zijn langverwachte Amerikaanse debuut in Elvis’ thuisstad Memphis tijdens de Elvis-week. Zijn Elvis-weekervaring in 2019 bereikte zijn hoogtepunt met het ‘Images of the King’ Wereldkampioenschap Non Pro Division, waar hij op slechts 17-jarige leeftijd zegevierde. In navolging van Memphis deed Emilio mee aan de Porthcawl-wedstrijd en liep weg als Grand Champion. Vervolgens voltooide hij begin november de ‘Hattrick’ in Blackpool bij de ‘Return to Memphis’-wedstrijd – het lijkt erop dit Emilio’s doorbraak was…

Toen kwam Covid-19. Hoewel dit zijn carrière duidelijk in de wacht zette, stopte het werk niet en maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn vak te verfijnen. Emilio produceerde ook zijn eerste twee albums ‘With Love’ en ‘The Christmas Album’. In 2021 volgde zijn derde album ‘At the Movies’.
2022 begon met een enorme knal toen Emilio zegevierde in 2022 als ‘European Elvis Championships in Birmingham UK’, wat betekent dat hij nu een ‘clean sweep’ van alle beschikbare Europese titels heeft voltooid. Deze Europese titel zorgde voor landelijke media-aandacht.

Americas Got Talent

In 2022 won Emilio ook de ‘Peoples Choice’-prijs in Canada op het prachtige Niagara Falls Elvis Festival.
Het competitieve hoogtepunt (tot nu toe) van Emilio’s carrière vond plaats in augustus 2022, toen hij de meest ongelooflijk zware tegenstand overwon om ‘Images of the King Professional World Champion’ te worden, een historisch moment toen hij Europa’s jongste wereld titelwinnaar ooit werd op Elvis Presley Boulevard. We dachten dat dit enorm was, maar toen kwamen Tech-bedrijf Metaphysic.ai en Emilio bij het team en verschenen in september 2022 in een historische finale van Americas Got Talent.
Op het wedstrijdfront zal hij nu zijn aandacht richten op de laatste van de beschikbare titels, EPE’s Ultimate Elvis Tribute Artist, waar hij de zoektocht zal beginnen om zich te kwalificeren voor verschillende evenementen.

My Way Promotions Elvis Festival Schwanewede - Emilio Santoro
My Way Promotions Elvis Festival Schwanewede - Emilio Santoro
My Way Promotions Elvis Festival Schwanewede - Emilio Santoro
My Way Promotions Elvis Festival Schwanewede - Emilio Santoro
My Way Promotions Elvis Festival Schwanewede - Emilio Santoro

LOUIS BROWN

Louis is een internationaal geprezen Elvis Tribute Artist, afkomstig uit East Yorkshire, Engeland. Hij treedt over de hele wereld op en maakt indruk op het publiek met een show die je nooit zult vergeten! Louis houdt al, zo lang hij zich kan herinneren, van Elvis en vindt het iedere dag leuker om als Elvis Tribute Artist op te treden.

Hij begon zijn carrière in 2021 met het daadwerkelijk zingen en uitvoeren van de muziek van ‘The King’ werd snel meer en meer verliefd op zijn werk. Inmiddels reist hij de wereld rond als Elvis Tribute Artist en is zeer succesvol in met name Europa en Amerika. Ook wist hij met zijn eerste Europese Kampioenschap het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij tot een Elvis Tribute Artist die niet meer weg te denken is op het Elvis-podium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Een geboren artiest die je moet zien én horen!

PETER RYAN

Peter Ryan is geboren in het zuiden van Limburg en groeide op met de muziek van zijn grote idool: Elvis Presley. Op jonge leeftijd deed hij al mee aan diverse talentenjachten en zelfs De Soundmix show van Henny Huisman.

Tegenwoordig is Peter Ryan een veelgevraagd Elvis Tribute Artist die meer dan alleen het Elvis repertoire ten gehore brengt. Maar zijn hart ligt bij het performen als Elvis Tribute Artist. Met een adembenemende gedrevenheid en passie weet hij dan altijd weer het publiek te vermaken en mee te voeren in één groot muzikaal avontuur langs vervlogen tijden van de vele grote Elvis-hits uit de jaren 50, 60 en 70! Door zijn stem die veel  aan die van Elvis doet denken, is hij een veelgevraagd artiest die ‘The King of Rock & Roll’ met een energieke gedrevenheid en immense passie vertolkt.

Peter Ryan
Peter Ryan
Peter Ryan
Back To Top